Notícies

                                                                               

En aquesta secció trobareu totes les Novetats de l’Esbart. Periòdicament anirem penjant les nostres activitats per tal que pugueu estar al dia de la nostra actualitat.

                                                      

Calendaris 2017 de l’Esbart

Ja estan disponibles!!!

calendari2017

Em utilitzat  un recull d’imatges des dels inicis de l’Esbart al 1946, fins l’actualitat. Segur que hi trobeu més d’un conegut/da

Dos dels nostres dansaires, La Mei i en Toni, us els poden proporcionar els dimarts i dijous de les 8 a les 9,30, al bar dels Lluïsos.

                                                            

Primer taller de Dansa del 2017

El passat divendres vam poder gaudir de l’experiència i profund coneixement de la dansa, del ballarí i coreògraf, Xavier Bagà. Tot un plaer!

img_8512

Aquesta setmana, hi tornem! Si ens voleu acompanyar, hi sou convidats. Només heu d’enviar-nos un mail a: info@esbartfolklorichorta.cat

                                       

Nou Projecte!

Un cop finalitzades les activitats del 70è aniversari, comencem un nou projecte que ens durà fins el nostre 75è any d’existència el 2021. Tres quarts de segle!!

En aquesta secció farem un resum del que van ser les activitats centrades en el 70è aniversari, des de febrer a novembre de 2016.

                                                                                                              

2016

SOM PORTADA AL LÍNIA HORTA!

Diumenge 7 de febrer vam donar sortida al 70è anviersari de la nostra entitat. El Línia Horta, periòdic de proximitat del barri, s’ha fet eco de la notícia i ens dedica un lloc central a la portada del seu número 65. La notícia completa la trobareu a la pàgina 17. Cliqueu a la imatge per tal de consultar la versió física de la publicació.

Portada Línia Horta 65

CALENDARI 2016

Recordeu que ja podeu aconseguir el vostre CALENDARI 2016 de l’ESBART FOLKLÒRIC d’HORTA. Veniu a un dels nostres assajos o envieu-nos un correu electrònic a: info@esbartfolklorichorta.cat

Imatges: Míriam Morales Polar

Disseny: Berta Fàbregas Fernández


 

70è ANIVERSARI

Inici de celebració del 70è Aniversari. DIUMENGE 7 de FEBRER a les 18.00h, als Lluïsos d’Horta – Entrada Gratuïta.

A més de gaudir de l’espectacle de dansa es van projectar tres reculls d’imatges de les diferents etapes de l’Esbart, les podeu veure al nostres canal de Youtube:

https://www.youtube.com/user/EsbartFolkloricHorta

Cartell 70è Anv.