Cos de Dansa

La dansa tradicional i d’arrel catalana a l’Esbart Folklòric d’Horta té el seu màxim representant en el Cos de Dansa. És un grup jove i enèrgic, amb una gran projecció en el camp de la dansa tradicional i de creació. 

LaMercè2015 045

 

La màxima aplicada al grup és el rigor i la constància. A la dansa tradicional no tot s’hi val. El Cos de Dansa fa una aproximació a la dansa des del respecte a la tradició, tenint cura en tots els detalls visibles i no visibles a l’escenari. I també en el respecte als creadors, coreògrafs i mestres de dansa que han dedicat les seves vides a la recerca folklòrica i a la innovació de la dansa escènica.

Horaris:

Divendres – 22h – 00h

Repertori actual:

· Ball de les Donzelles de Granollers

· Ball del Mocador de Bot

· Ball Pla de Canejan

· Dansa per una noia sola

· Danses de Vilanova

· Eth Cadrilh

· Jota de la Pobla de Massaluca

· L’Espunyolet del Berguedà

· Majorales d’Horta de Sant Joan

· Nans Vells de la Patum

· Parado de Valldemossa

· Polca d’Ours (arranjament del director, Raúl Puga i Fernández)

· Quadrilla de Martorell

· Rapsòdia Valenciana

· Records de Festa Major (creació de, Raúl Puga i Fernández)

Assaig Cos de Dansa

Durant les Festes de la Mercè de 2015, XIP tv (la Xarxa Audiovisual Local) va fer diversos reportatges sobre la cultura popular. Entre ells, un sobre el món des esbarts, on nosaltres vam tenir l’honor de ser un dels representants dels molts esbarts barcelonins que van actuar al Palauet Albéniz. Us recomanem que veieu el següent vídeo. La secció dels esbarts comença al minut 6:25. Gaudiu-lo, que els esbarts no sempre tenen la possibilitat de sortir per televisió.

XIP tv: Gaudeix la Festa – Capítol 172

Anuncis